Annet van Hoorn

Permaculturist

Annet van Hoorn

Permaculturist
facebook-icon instagram-icon pinterest-icon twitter-icon
annet@empowermentcoop.nl

Biography

Annet van Hoorn – Ontwikkelaar van groene concepten

Mijn passies zijn natuur en samenwerken. Ik leef ze uit door concepten te ontwikkelen waardoor mensen de natuur in zichzelf vinden. Soms bedenk ik die zelf, zoals een stadstuin waar alles kan, of ‘lessen’ in avonturen beleven voor kinderen, buiten natuurlijk. En soms bedenk ik ze samen met een opdrachtgever. Ik bedenk niet alleen concepten, ik zet ze ook neer – met coöperatieleden, mijn netwerk of met onbekenden. Samen kom je verder. Mijn gereedschapskist omvat permacultuur, milieukunde, gedragsverandering, duurzame leefstijlen, lokaal voedsel, empowerment, tekstredactie, opbouwwerk, interculturele communicatie en kunstgeschiedenis.

In Zuidoost heb ik in 2016 samen met vele anderen Ubuntu Stadstuin gecreëerd. Een groene oase met een bijzondere sfeer – behalve een productieplek ook een charmante locatie voor teambuilding, borrels en ontvangsten. Gebeurtenissen die je niet vergeet, want ontworpen als concepten. Een plek waar ECA al het talent van haar local heroes samenbrengt, en een groeiende reeks producten uit Zuidoost. Voedsel is de motor van Zuidoost, en hier maken we het zelf – samen met de natuur, de boeren, de buurtbewoners, de kinderen en u! Nu bij station Holendrecht, maar als het Stadspark klaar is op de A9. Benieuwd hoe u kunt meedoen? Bel gerust. Weten wat er gebeurt? Kijk op Facebook.com/ubuntustadstuin.

Ook ben ik geregeld achter mijn pc te vinden, om heldere, pakkende teksten te schrijven, vloeiend Engels te maken van websites, brochures en jaarverslagen, of Nederlandse en Engelse teksten te redigeren. Alleen, of samen met collega’s met dezelfde kwaliteit. Mail voor meer informatie annet@empowermentcoop.nl