Ik kook, ik bak

Project Info

Project Description

logo

In Werkplaats (H)Artig kun je meedoen aan workshops. Het zijn niet echt lessen, ze duren lekker lang (2 uur), tussendoor kun je even op je hoofd gaan staan of een rondje rennen, en misschien leren anderen ook van jou. Voor kinderen zijn ze gratis. Volwassenen betalen € 3 per keer, helpen mee of dragen wat bij naar draagkracht. Als je zelf een workshop wilt geven of als je iets wilt maken om te verkopen kan dat ook. Er kan eigenlijk heel veel.


Vanaf woensdag   12 oktober t/m  woensdag 30  november organiseren wij: Ik kook, ik bak (door Dini Dijkman  en Sandra Seetal)

Kinderen leren een heel gerecht maken, van begin tot eind. Ze doen zoveel mogelijk alles zelf. Er worden zoveel mogelijk verse ingrediënten gebruikt en waar mogelijk biologisch of van goede kwaliteit. De kinderen leren ook over de ingrediënten en waar ze vandaan komen. Er wordt toegewerkt naar een diner voor de ouders.


Wie zijn wij? Werkplaats (H)artig biedt activiteten voor de kinderen uit de H-buurt. Ons motto is ‘Food & power to live and grow’. Dus gaan de activiteiten over gezond voedsel, en andere dingen waar je sterker van wordt. We zijn een project van de Empowerment Coöperatie Amsterdam (ECA). De kinderen kunnen komen vanaf 14.30u en maken dan eerst samen een hapje en drankje klaar. De lessen beginnen om 15.00u en duren  tot 17.00u. Er kunnen max. 8 kinderen meedoen per activiteit. Minimum leeftijd 7jaar. Het adres van Werkplaats (H)Artig is Heesterveld 34. Ingang vanaf de binnenplaats.

Voor meer informatie bezoek je onze website werkplaatshartig.nl